Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Over Business Plaza

Initiatiefnemers:
Uden Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business PLaza Nederland biedt met Uden Business Plaza alle Ondernemers uit Uden een platform om zich te profileren.

Doel Uden Business Plaza:
Het doel van Uden Business Plaza is om ondernemers uit Uden een platform te bieden om zich te profileren. Op Uden Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Uden vindbaar. Op Uden Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor ondernemers uit Uden. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken.

Bedrijfsprofiel:
Uw eigen bedrijfsprofiel is vindbaar op Uden Business Plaza. Het toevoegen van uw gegevens maakt u beter vindbaar. Hiervoor kunt u member worden a 50 euro per jaar. Uden Business Plaza werkt met een Google gerelateerd zoeksysteem waardoor u gevonden wordt op zoekwoorden. Door het invullen van uw profiel wordt uw vindbaarheid dus verbeterd! 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Uden Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klikt u dan hier.

Adverteren:
U kunt uw bedrijf beter profileren op Uden Business Plaza. Al vanaf € 125,00 kunnen wij voor u een campagne op maat maken. Om te komen tot een optimaal rendement is het goed om in een persoonlijk gesprek uw wensen te bespreken en hier een campagne op te schrijven. Wilt u weten wat de standaard mogelijkheden zijn? Klik dan hier!

Members en partners van Uden Business Plaza

  • Wolbert
  • TGO reclame
  • Uw Logo Hier?
  • Hotel Arrows
  • Venet
  • cijfermeester
Profiteer van de voordelen als member van Uden Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Uden
Uw logo hier
Geld voor Elkaar