Zo te zien gebruikt u nog een oude webbrowser die niet langer wordt ondersteund en mogelijk onveilig is.

U kunt hier gratis upgraden naar de nieuwste versie van Internet Explorer.

U kunt er ook voor kiezen om over te stappen op een modernere browser zoals Firefox of Google Chrome

Colofon

Initiatiefnemers:
Uden Business Plaza is een initiatief van Business Plaza Nederland. Business Plaza Nederland biedt met Uden Business Plaza alle ondernemers uit Uden een platform om zich te profileren.

Doel Uden Business Plaza:
Het doel van Uden Business Plaza is om Uden ondernemers GRATIS een platform te bieden om zich te profileren. Op Uden Business Plaza zijn alle economisch actieve bedrijven in Uden  vindbaar. Op Uden Business Plaza zal altijd actuele informatie te vinden zijn die interessant is voor Uden ondernemers. De redactie streeft ernaar om alle informatie zo optimaal mogelijk te verstrekken. 

Redactie:
De redactie voor deze website wordt gevormd door Uden Business Plaza. Wilt u redactie aanleveren? Klik dan hier. Wilt u graag eerst contact met de lokale manager, klik dan hier

Techniek:
Het design en de implementatie van deze website is in het voorjaar van 2013 verzorgd door Webgiants te Capelle aan den IJssel.

Compatibiliteit:
De website is ontworpen om bekeken te worden met Internet Explorer versie 9 en hoger en op Firefox versie 3 en hoger. Het is mogelijk om de website met andere browsers te bekijken maar niet in alle browsers wordt de lay-out optimaal weergegeven of is niet alle functionaliteit beschikbaar.

Members en partners van Uden Business Plaza

  • Wolbert
  • TGO reclame
  • Uw Logo Hier?
  • Hotel Arrows
  • Venet
  • cijfermeester
Profiteer van de voordelen als member van Uden Business Plaza Meld u nu aan

Gemeente Uden
Uw logo hier
Geld voor Elkaar